top of page

CV

Uddannelse

2024-nu

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Igangværende professionsbachelor i journalistik

2019-2022

Hotel- og Restaurationsskolen

Afsluttet hovedforløb 2 med specialet gastronom

2019

Peder Lykke Skolen

Folkeskolens afgangseksamen

Erfaring

sep 2024 til dec 2025

Monk Coffee

Århus' bedste kaffebar! Her har jeg nørdet kaffe og forfinet mine latte art skills.

aug 2024 til jul 2025

Dingse Friskbagt

På den lille sandwichbar i Århus' Latinerkvarter har jeg bagt baguette flere gange dagligt og lavet og langet sandwich over disken. Jeg er trådt til, når det har været nødvendigt og har i uger i træk stået for driften af stedet.

jun og jul 2024

Østerberg Ice Cream

Her serverede jeg specialis til glade kunder over sommeren.

okt 2022 til jan 2023

Wild Horses

Jeg har været ansvarlig for mad og menu på den lille café i Sydhavnen. Dette indebar råvareindkøb, menuplanlægning samt strukturering og produktion. Derudover langede jeg en hel del kaffe over disken

jan 2022 til okt 2022

Perron

Jeg har her bagt surdejsbrød, lavet konditorkager og stået for at lave frokostkage til 1200 mennesker.

okt 2021 til dec 2022

Lade 609

Her stod jeg i lære under Linus Kanfall. Vi arbejdede udelukkende med sæsonens råvare. Vi fik grønt fra Birkemosegård, vilde urter sanket af Thomas Laursen og vildt fra Skåne. Vi syltede, fermenterede og tørrede.

aug 2020 til aug 2021

Øens Spisested

Her stod jeg i lære og blev oplært af bl.a. Niño Fjordside. Jeg har lært alt fra at filetere fisk, partere vildt og ordne blæksprutter til helt basale dagligdagsopgaver i et køkken.

Sprog

Dansk

Taler, læser og skriver flydende

Engelsk

Taler, læser og skriver godt

Fransk

Taler og læser godt

  • Instagram
  • email-icon--clipart-best-22
bottom of page